Competitie

ONS AANBOD

COMPETITIE

Competitief aangelegd?

Speel competitie op jouw maat!

Maak van tennis/padel een ploegsport en doe mee met onze Interclub of KVT.
Of doe mee met ons jaarlijks dubbeltornooi, een tornooi dat bekent staat voor gezelligheid troef!

De aanleg van onze padelvelden is een groot succes. We verwachten veel inschrijvingen op ons eerste padeltornooi dat samenvalt met ons tennistornooi in augustus.

VOORJAARSINTERCLUB TENNIS/PADEL

Interclub is een competitie tussen tennis/padelclubs. De voorrondes worden per provincie gespeeld. Je speelt zowel enkelwedstrijden (tennis) en dubbelwedstrijden. De provinciaal kampioen komt uit in de nationale eindronde en mag strijden voor de Belgische kampioenstitel. De ploegen die tegen elkaar uitkomen hebben ongeveer hetzelfde niveau. Interclub is er zowel voor onze jeugd als onze volwassenen.  

Alle info over tennis Interclub van Tennis Vlaanderen vind je HIER 

Alle info over padel Interclub van Tennis Vlaanderen vind je HIER

De inschrijvingen voor het voorjaarsinterclub tennis en padel 2023 zijn afgelopen.

NAJAARSINTERCLUB PADEL

Padel Senior Cup:
De Cornet Padel Senior Cup is een teamcompetitie voor heren en dames +40 jaar van clubs die aangesloten zijn bij Padel Vlaanderen. Spelers kunnen deelnemen vanaf het jaar dat ze 40 jaar worden. De Cornet Padel Senior Cup gaat door van 8 september tot maximaal 17 december. In het weekend van 15 tot 17 december worden de Vlaamse Finals georganiseerd voor alle regio-winnaars. Per ontmoeting worden 4 wedstrijden gespeeld (2 rotaties van 2 wedstrijden). Een ploeg bestaat uit 4 tot 8 spelers. Afhankelijk van de reeks worden de wedstrijden gespeeld op zaterdag of zondag. Meer informatie: https://www.tennisenpadelvlaanderen.be/padel/senior-cup
Padel Mixed Cup:
De Cornet Padel Mixed Cup is een teamcompetitie voor spelers van clubs die aangesloten zijn bij Padel Vlaanderen. De Cornet Padel Mixed Cup gaat door van 8 september tot maximaal 17 december. In het weekend van 15 tot 17 december worden de Vlaamse Finals georganiseerd voor alle regio-winnaars. Per ontmoeting worden 4 wedstrijden gespeeld (2 rotaties van 2 wedstrijden). Een ploeg bestaat uit 4 tot 8 spelers (minimum 2 dames en 2 heren). Afhankelijk van de reeks worden de wedstrijden gespeeld op vrijdag, zaterdag of zondag. Meer informatie: https://www.tennisenpadelvlaanderen.be/padel/mixed-cup
Inschrijven kan tot uiterlijk 23 juli 2023 via mail (webbeheer@vosselaarsetc.be). Vermeld hierbij de naam van alle deelnemers, de kapitein en de reeks.
 
We vragen aan elke ploeg om tijdens het tornooi in augustus een kantineshift te doen. Raadpleeg hiervoor tijdig onze kantinelijst.

Vragen? mail webbeheer@vosselaarsetc.be

De KVT-competitie is een vriendschappelijke competitie voor dames- en herenteams die door een twintigtal Kempische clubs wordt ingericht. Voor deze competitie worden zowel enkel- als dubbelreeksen ingericht. Voor elke ontmoeting in de enkelreeksen worden er telkens 4 enkel- en 2 dubbelwedstrijden gespeeld. Voor elke ontmoeting in de dubbelreeksen worden 4 dubbelwedstrijden gespeeld. Daarna vinden de eindrondes plaats.

Reeksen: Dames 16pt – Dames 40pt – Dames 40pt dubbel – Heren 40pt – -Heren 40pt dubbel – Dubbel gemngd 60pt

Inschrijvingen 2023 KVT mailen naar webbeheer@vosselaarsetc.be

Raadpleeg hier het reglement voor je aan de competitie begint.

reglement competitie

reglement dubbelcompetitie

We vragen aan elke ploeg om tijdens het tornooi in augustus een kantineshift te doen. Raadpleeg hiervoor tijdig onze Kantinelijst.

Het bestuur van KVT heeft ons gemeld dat zij na seizoen 2023 collectief hun ontslag zullen geven, indien er geen nieuwe kandidaat-bestuursleden gevonden worden zal de KVT-competitie helaas ophouden te bestaan. Als je je graag kandidaat stelt voor het KVT bestuur mag je ons hiervan op de hoogte brengen.

Ons jaarlijks DUBBEL TORNOOI (inschrijving) vindt plaats van 11/08/2023 tot 20/08/2023 en ons PADELTORNOOI (inschrijving) van 14/08/2023 tot 20/08/2023.

Op ons groot terras met zicht op de tennisvelden kan je tijdens het tornooi genieten van een lekker hapje en drankje aan democratische prijzen.

Tegelijkertijd als ‘afsluit’ en ‘hoogtepunt’ van het seizoen!

Schrijf in voor ons clubkampioenschap Tennis en/of Padel. Geen reden om het niet te doen. Het is een gemoedelijke ontmoeting tussen clubleden, je leert meer clubgenoten kennen en het is gratis.

Inschrijving Clubkampioenschap Tennis 2-17 sept 2023 hier

Inschrijving Clubkampioenschap Padel 18 sept – 1 okt 2023 hier

Lees reglement bij inschrijving Padel! Dit is anders dan bij een officieel tornooi om meer combinaties toe te laten.

uitslag clubkampioenschap

Uitslagen

Uitslag tennis

VOLGT

Uitslag padel

VOLGT

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag?
Aarzel niet, en neem via onderstaande knop contact met ons op!