Competitie

ONS AANBOD

COMPETITIE

Competitief aangelegd?

Speel competitie op jouw maat!

Maak van tennis een ploegsport en doe mee met onze Interclub of KVT.
Of doe mee met ons jaarlijks dubbeltornooi, een tornooi dat bekent staat voor gezelligheid troef!

Interclub is een competitie tussen tennisclubs. De voorrondes worden per provincie gespeeld. Je speelt zowel enkelwedstrijden en dubbelwedstrijden. De provinciaal kampioen komt uit in de nationale eindronde en mag strijden voor de Belgische kampioenstitel. De ploegen die tegen elkaar uitkomen hebben ongeveer hetzelfde niveau. Interclub is er zowel voor onze jeugd als onze volwassenen. 

Door COVID-19 werd interclub helaas geannuleerd dit jaar.

De KVT-competitie is een vriendschappelijke competitie voor dames- en herenteams die door een twintigtal Kempische clubs wordt ingericht. Voor deze competitie worden zowel enkel- als dubbelreeksen ingericht. Voor elke ontmoeting in de enkelreeksen worden er telkens 4 enkel- en 2 dubbelwedstrijden gespeeld. Voor elke ontmoeting in de dubbelreeksen worden 4 dubbelwedstrijden gespeeld. Daarna vinden de eindrondes plaats. De inschrijvingen voor dit jaar zijn afgesloten.

Ons jaarlijks dubbel tornooi in 2022 vindt plaats van 12/08/2022 tot 21/08/2022. Op ons groot terras met zicht op de tennisvelden kan je tijdens het tornooi genieten van een lekker hapje en drankje aan democratische prijzen.

inschrijving volgt later

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag?
Aarzel niet, en neem via onderstaande knop contact met ons op!