Competitie

ONS AANBOD

COMPETITIE

Competitief aangelegd?

Speel competitie op jouw maat!

Maak van tennis/padel een ploegsport en doe mee met onze Interclub of KVT.
Of doe mee met ons jaarlijks dubbeltornooi, een tornooi dat bekent staat voor gezelligheid troef!

De aanleg van onze padelvelden is een groot succes. We verwachten veel inschrijvingen op ons eerste padeltornooi dat samenvalt met ons tennistornooi in augustus.

VOORJAARSINTERCLUB TENNIS/PADEL

Interclub is een competitie tussen tennis/padelclubs. De voorrondes worden per provincie gespeeld. Je speelt zowel enkelwedstrijden (tennis) en dubbelwedstrijden. De provinciaal kampioen komt uit in de nationale eindronde en mag strijden voor de Belgische kampioenstitel. De ploegen die tegen elkaar uitkomen hebben ongeveer hetzelfde niveau. Interclub is er zowel voor onze jeugd als onze volwassenen.  

Alle info over tennis Interclub van Tennis Vlaanderen vind je HIER 

Alle info over padel Interclub van Tennis Vlaanderen vind je HIER

De inschrijvingen voor het voorjaarsinterclub tennis en padel 2024 zijn afgelopen.

NAJAARSINTERCLUB PADEL

Padel Senior Cup:
De Cornet Padel Senior Cup is een teamcompetitie voor heren en dames +40 jaar van clubs die aangesloten zijn bij Padel Vlaanderen. Spelers kunnen deelnemen vanaf het jaar dat ze 40 jaar worden. De Cornet Padel Senior Cup gaat door van september tot midden december. Daarna worden de Vlaamse Finals georganiseerd voor alle regio-winnaars. Per ontmoeting worden 4 wedstrijden gespeeld (2 rotaties van 2 wedstrijden). Een ploeg bestaat uit 4 tot 8 spelers. Afhankelijk van de reeks worden de wedstrijden gespeeld op zaterdag of zondag. Meer informatie: https://www.tennisenpadelvlaanderen.be/padel/senior-cup

Padel Mixed Cup:
De Cornet Padel Mixed Cup is een teamcompetitie voor spelers van clubs die aangesloten zijn bij Padel Vlaanderen. De Cornet Padel Mixed Cup gaat door van september tot midden december. Daarna worden de Vlaamse Finals georganiseerd voor alle regio-winnaars. Per ontmoeting worden 4 wedstrijden gespeeld (2 rotaties van 2 wedstrijden). Een ploeg bestaat uit 4 tot 8 spelers (minimum 2 dames en 2 heren). Afhankelijk van de reeks worden de wedstrijden gespeeld op vrijdag, zaterdag of zondag. Meer informatie: https://www.tennisenpadelvlaanderen.be/padel/mixed-cup
 
We vragen aan elke ploeg om tijdens het tornooi in augustus een kantineshift te doen. Raadpleeg hiervoor tijdig onze kantinelijst.

Vragen? mail competitie@vosselaarsetc.be

De KVT-competitie is een vriendschappelijke competitie voor dames- en herenteams die door een twintigtal Kempische clubs wordt ingericht. Voor deze competitie worden zowel enkel- als dubbelreeksen ingericht. Voor elke ontmoeting in de enkelreeksen worden er telkens 4 enkel- en 2 dubbelwedstrijden gespeeld. Voor elke ontmoeting in de dubbelreeksen worden 4 dubbelwedstrijden gespeeld. Daarna vinden de eindrondes plaats.

Reeksen: Dames 16pt – Dames 40pt – Dames 40pt dubbel – Heren 40pt – -Heren 40pt dubbel – Dubbel gemngd 60pt

De competitie start van eind mei tot eind juli met finales in augustus.

Inschrijvingen 2024 KVT mailen tot vrijdag 5 april naar webbeheer@vosselaarsetc.be
Enkel naam kapitein en reeks is voldoende, alle leden worden op de spelerslijst gezet.

Raadpleeg hier het reglement voor je aan de competitie begint.

reglement competitie

reglement dubbelcompetitie

We vragen aan elke ploeg om tijdens het tornooi in augustus een kantineshift te doen. Raadpleeg hiervoor tijdig onze Kantinelijst.

Ons voorjaars PADELTORNOOI (inschrijving) vindt plaats van 01/04/2024 tot 07/04/2024

Ons jaarlijks DUBBEL TORNOOI (inschrijving) (nog niet gestart) vindt plaats van 09/08/2024 tot 18/08/2024 en ons PADELTORNOOI (inschrijving) (nog niet gestart) van 12/08/2024 tot 18/08/2024.

Op ons groot terras met zicht op de tennisvelden kan je tijdens het tornooi genieten van een lekker hapje en drankje aan democratische prijzen.

Tegelijkertijd als ‘afsluit’ en ‘hoogtepunt’ van het seizoen!

Schrijf in voor ons clubkampioenschap Tennis en/of Padel. Geen reden om het niet te doen. Het is een gemoedelijke ontmoeting tussen clubleden, je leert meer clubgenoten kennen en het is gratis.

Inschrijving (nog niet gestart) Clubkampioenschap Tennis 30/08/2024 – 15/09/2024 hier

Inschrijving (nog niet gestart) Clubkampioenschap Padel 16/09/2024 – 29/09/2024 hier

Lees reglement bij inschrijving Padel! Dit is anders dan bij een officieel tornooi om meer combinaties toe te laten.

uitslag clubkampioenschap

Uitslagen

Uitslag tennis

VOLGT

Uitslag padel

VOLGT

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag?
Aarzel niet, en neem via onderstaande knop contact met ons op!