Competitie

ONS AANBOD

COMPETITIE

Competitief aangelegd?

Speel competitie op jouw maat!

Maak van tennis/padel een ploegsport en doe mee met onze Interclub of KVT.
Of doe mee met ons jaarlijks dubbeltornooi, een tornooi dat bekent staat voor gezelligheid troef!

De aanleg van onze padelvelden is een groot succes. We verwachten veel inschrijvingen op ons eerste padeltornooi dat samenvalt met ons tennistornooi in augustus.

Interclub is een competitie tussen tennis/padelclubs. De voorrondes worden per provincie gespeeld. Je speelt zowel enkelwedstrijden (tennis) en dubbelwedstrijden. De provinciaal kampioen komt uit in de nationale eindronde en mag strijden voor de Belgische kampioenstitel. De ploegen die tegen elkaar uitkomen hebben ongeveer hetzelfde niveau. Interclub is er zowel voor onze jeugd als onze volwassenen.  

Alle info over tennis Interclub van Tennis Vlaanderen vind je HIER 

Alle info over padel Interclub van Tennis Vlaanderen vind je HIER

De inschrijvingen voor het voorjaarsinterclub tennis en padel 2023 zijn afgelopen.

Vanaf 2022 bieden we ook de gelegenheid om najaarsinterclub padel te spelen. Zowel in de ‘Padel Senior Cup’ als in de ‘Padel Mixed Cup’.

We vragen aan elke ploeg om tijdens het tornooi in augustus een kantineshift te doen. Raadpleeg hiervoor tijdig onze kantinelijst.

Vragen? mail webbeheer@vosselaarsetc.be

De KVT-competitie is een vriendschappelijke competitie voor dames- en herenteams die door een twintigtal Kempische clubs wordt ingericht. Voor deze competitie worden zowel enkel- als dubbelreeksen ingericht. Voor elke ontmoeting in de enkelreeksen worden er telkens 4 enkel- en 2 dubbelwedstrijden gespeeld. Voor elke ontmoeting in de dubbelreeksen worden 4 dubbelwedstrijden gespeeld. Daarna vinden de eindrondes plaats.

Reeksen: Dames 16pt – Dames 40pt – Dames 40pt dubbel – Heren 40pt – -Heren 40pt dubbel – Dubbel gemngd 60pt

Inschrijvingen 2023 KVT mailen naar webbeheer@vosselaarsetc.be

Raadpleeg hier het reglement voor je aan de competitie begint.

reglement competitie

reglement dubbelcompetitie

We vragen aan elke ploeg om tijdens het tornooi in augustus een kantineshift te doen. Raadpleeg hiervoor tijdig onze Kantinelijst.

Het bestuur van KVT heeft ons gemeld dat zij na seizoen 2023 collectief hun ontslag zullen geven, indien er geen nieuwe kandidaat-bestuursleden gevonden worden zal de KVT-competitie helaas ophouden te bestaan. Als je je graag kandidaat stelt voor het KVT bestuur mag je ons hiervan op de hoogte brengen.

Ons jaarlijks dubbel tornooi in 2023 vindt plaats van 11/08/2023 tot 20/08/2023. Op ons groot terras met zicht op de tennisvelden kan je tijdens het tornooi genieten van een lekker hapje en drankje aan democratische prijzen.

Ons jaarlijks padeltornooi vindt plaats van 14/08/2023 tot 20/08/2023.

Het CLUBKAMPIOENSCHAP Zal doorgaan van … tot …

Voor clubkampioenschap tennis kan je inschrijven via volgende LINK.

Voor clubkampioenschap padel kan je nschrijven kan via volgende LINK.

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag?
Aarzel niet, en neem via onderstaande knop contact met ons op!